Skip to main content

RUCKUS One oferă o gestionare unificată și bazată pe AI

CommScope a anunțat trei noi soluții RUCKUS Networks care împreună oferă întreprinderilor și furnizorilor de servicii noi modalități de implementare, gestionare și operare a următoarei generații de rețele purpose-driven. Fiecare oferă avantaje distincte și valoroase atunci când este utilizat individual. Împreună, acestea oferă o soluție robustă pentru furnizarea de UX extrem de fiabile, rezolvarea problemelor de acoperire și mobilitate, precum și capacitatea de a scuti organizațiile IT de cerințele operaționale complexe.

Platforma nativă în cloud RUCKUS One™ bazată pe AI oferă asigurarea rețelei, furnizarea de servicii și informații de afaceri într-un tablou de bord unificat pentru a simplifica gestionarea convergentă a rețelei, în rețelele publice și private cu acces multiplu.

Programul Network as a Service (NaaS) permite un nou model operațional și financiar pentru companii de a consuma soluții și servicii de rețea livrate pe bază de abonament. Acest lucru oferă opțiunea de a renunța la modelul tradițional care necesită cheltuieli inițiale de capital pentru echipamentele de rețea. Programul NaaS permite companiilor să externalizeze elemente sau toate operațiunile ciclului lor de viață către experții de la RUCKUS și partenerii săi de canal și să profite, de asemenea, de leasingul tradițional CommScope® Financial Services sau de modelele complete de finanțare hardware-as-a-service.

Noua soluție multi-access publică și privată (MAPP) este oferită cu NaaS și facilitează implementarea și operarea rețelelor folosind doar celularul privat sau ca rețea convergentă folosind un mix multi-acces de Wi-Fi®, IoT, cu fir și celular privat. Soluția este ideală pentru companiile și partenerii care au nevoie să implementeze soluții celulare private pentru producție inteligentă și alte aplicații care se integrează cu infrastructura lor de rețea IP existentă, permițând aplicarea politicilor comune de securitate, QoS și roaming în fiecare tehnologie de acces.

“Astăzi, multe întreprinderi și furnizori de servicii caută să implementeze atât rețele Wi-Fi, cât și 4G / 5G pentru a oferi tipul potrivit de conectivitate pentru cazul de utilizare potrivit”, a declarat Chris DePuy, analist tehnologic și co-fondator la 650 Group. “Și, ca rezultat, soluțiile convergente bazate pe AI, cum ar fi RUCKUS One, sunt exact ceea ce caută piața. RUCKUS Networks oferă o soluție unică în acest sens, ca ghișeu unic pentru gestionarea rețelelor publice și private cu acces multiplu, cu capacitatea de a externaliza resursele tehnologice și operaționale către NaaS al RUCKUS Networks și rețeaua sa extinsă de parteneri de canal. ”

“Noua noastră suită de soluții de rețea convergentă bazate pe AI permite clienților noștri să accelereze transformarea afacerii prin simplificarea implementării rețelelor publice și private cu acces multiplu și împuternicește partenerii noștri să ofere soluții adaptate fiecărui client”, a declarat Bart Giordano, vicepreședinte senior și președinte de segment, Networking, Intelligent Cellular and Security Solutions, la CommScope. “Acum, partenerii noștri se pot concentra pe furnizarea serviciilor și soluțiilor potrivite pentru clienți, iar clienții se pot concentra pe luarea deciziilor care sunt cele mai bune pentru viitorul afacerii lor.”