Skip to main content

IT Assist – partener la Microsoft Envision Forum Romania

Ca o recunoaștere a implicării în dezvoltarea ecosistemului de soluții Microsoft, IT Assist a fost selectat  ca partener la ediția de anul acesta.

Microsoft Envision , cel mai mare eveniment de business organizat de Microsoft, va avea loc in data de 29 martie 2023.  Anul acesta este o ediție speciala, Microsoft sărbătorind 10 ani de la primul eveniment organizat pe piața locală.

IT Assist a primit mai multe premii pentru colaborarea cu Microsoft, printre acestea numărându-se: Best Growth Partner 2022, Microsoft Best Managed Services Provider în 2017 și Microsoft Best Partner Productivity Solutions în 2018.  De asemenea, luna trecută Microsoft a premiat IT Assist pentru prima implementare de Microsoft Viva în         Romania.

De asemenea, IT Assist are peste 30 de certificări pentru soluțiile Microsoft. Printre acestea se numără mai multe mai multe certificări de Expert în cele mai importante tehnologii ale momentului (cloud-ul Azure, Power Platform,  CyberSecurity etc.)

Microsoft Envision va avea loc ca eveniment  fizic, fiind organizat la Palatul Parlamentului pe data de 29 martie 2023. Evenimentul va reuni cei mai importanți experți și lideri de business din România, care vor discuta despre provocările și oportunitățile aduse de tehnologie și digitalizare la nivelul companiilor.

 

Detalii despre eveniment și link-ul de înregistrare sunt disponibile aici – https://www.microsoft.com/ro-ro/MicrosoftEnvisionRomania/?wt.mc_id=AID3057341_QSG_PD_EML_637887