Skip to main content

Veeam lansează o nouă platformă unică pentru a sprijini companiile în urma creșterii continue a numărului de atacuri ransomware

Veeam Software, lider în protecția modernă a datelor, a anunțat astăzi lansarea Veeam Data Platform, o platformă nouă și unică, ce oferă capabilități avansate de securizare și recuperare a datelor și pentru cloud-ul hibrid. Veeam Data Platform include și Veeam Backup & Replication™ (VBR) v12, oferind cel mai performant backup securizat și o recuperare rapidă și fiabilă a datelor, care vor ține orice business în mișcare. Mai mult, aceasta reunește cele mai recente caracteristici oferite de Veeam într-o singură soluție puternică. Mai mult, există trei pachete disponibile de acces în platformă pentru clienții care doresc să-și protejeze aplicațiile din mediile cloud, virtual, fizic, SaaS și Kubernetes. Pachetele sunt capabile să facă față unui set tot mai mare de provocări, de la întreruperi spontane, până la erori în funcționare sau atacuri ransomware, toate fiind adaptate unor medii IT complexe și aflate în proces de extindere.

Platforma Veeam Data Platform îndeplinește cele trei cerințe cheie pentru a menține o afacere operațională: asigură securitatea datelor, recuperarea acestora și oferă libertatea de a efectua backup-uri și de a utiliza datele de oriunde, fără a fi nevoie de o platformă sau un anume cloud. Veeam Data Platform este disponibilă în trei pachete de nivel enterprise: Foundation, Advanced și Premium. Toate conțin soluțiile premiate ale Veeam, anume VBR și Instant Recovery, iar pachetele Advanced și Premium oferă în plus caracteristici avansate de reziliență, inclusiv monitorizare, analiză și recuperare.

Pachetul Foundation oferă cea mai amplă protecție a datelor din industrie datorită soluției VBR v12. În plus, include peste 500 de funcții și îmbunătățiri noi.

Pachetul Advanced combină VBR cu Veeam ONE (ONE) pentru a oferi atât monitorizări ample și inteligente, cât și capacitatea de a identifica și oferă posibilitatea de a identifica și remedia probleme ce pot afecta buna funcționare și care pot aduce pagube organizațiilor.

Pachetul Premium oferă capabilități de protecție și recuperare a datelor de ultimă generație, cu ajutorul VBR, ONE și Veeam Recovery Orchestrator (VRO). Pachetului Premium i se adaugă și automatizarea integrală a procesului de recuperare a datelor complexe cu pierderi minime, toate acestea în timp ce contribuie la testarea automată și oferă o reziliență completă a datelor și garanția recuperării lor printr-un singur click. Clienții ediției Premium sunt, de asemenea, eligibili pentru noua Garanție Veeam Ransomware, care acoperă costul recuperării datelor în cazul unui atac cibernetic sau ransomware, în limita a cinci milioane de dolari.