Skip to main content

Cu Security Copilot, Microsoft aduce puterea IA în cyberdefense

Instruit în toate disciplinele de securitate, Security Copilot crește dramatic raza de acțiune, viteza și eficacitatea oricărei echipe de securitate

Microsoft a anunțat recent că aduce următoarea generație de IA în securitatea cibernetică odată cu lansarea Microsoft Security Copilot, oferind sysadminilor un instrument atât de necesar pentru a detecta și a răspunde rapid la amenințări și pentru a înțelege mai bine peisajul amenințărilor în general. Security Copilot va combina amprenta vastă a Microsoft în materie de informații privind amenințările cu expertiza de vârf a industriei pentru a spori activitatea profesioniștilor din domeniul securității printr-un asistent AI ușor de utilizat.

“Astăzi, creșterea complexității atacurilor de securitate pune probleme profesioniștilor din domeniul securității cibernetice. De prea multe ori, ei duc o luptă asimetrică împotriva atacatorilor neobosiți și sofisticați”, a declarat Vasu Jakkal, vicepreședinte corporativ, Microsoft Security.

Security Copilot este conceput pentru a lucra perfect cu echipele de securitate, permițând echipei IT să vadă ce se întâmplă în mediul lor, să învețe din informațiile existente, să coreleze amenințările și să ia decizii informate și eficiente în timp real.

Simplificarea complexității și accelerarea răspunsurilor

Într-o lume în care există peste 1300 de atacuri de parolă pe secundă, instrumentele și infrastructura fragmentate nu au fost suficiente pentru a opri atacatorii. Și, deși atacurile au crescut cu 67% în ultimii cinci ani, industria de securitate nu a reușit să angajeze suficienți profesioniști în domeniul riscurilor cibernetice pentru a ține pasul. Acest lucru a condus la echipe IT care sunt copleșite de căutarea unor atacuri bine deghizate într-un volum imposibil de mare de extindere a traficului de rețea și a altor semnale.

Învățare continuă pentru a spori expertiza echipelor de securitate

De asemenea, Security Copilot va învăța și se va îmbunătăți continuu pentru a se asigura că echipele de securitate operează cu cele mai recente cunoștințe despre atacatori, tacticile, tehnicile și procedurile lor. Produsul va oferi acces continuu la cele mai avansate  modele OpenAI pentru a sprijini sarcinile și aplicațiile de securitate solicitante. Vizibilitatea sa asupra amenințărilor este alimentată atât de datele de securitate ale organizației clienților, cât și de amprenta vastă a Microsoft de analiză a amenințărilor.

https://news.microsoft.com/2023/03/28/with-security-copilot-microsoft-brings-the-power-of-ai-to-cyberdefense/