Skip to main content

Google Pay trimite accidental utilizatorilor sume de bani

Iată un motiv bun pentru a utiliza Google Pay: Google trimite sume de bani gratuit! Mulți utilizatori raportează că Google a depus accidental sume

de bani în conturile lor, începând de la 10 USD până la 1.000 USD.

Banii au ajuns prin intermediul programului de “recompensă” Google Pay. La fel ca un card de credit, ar puteți obține câțiva dolari, ocazional, pentru diverse promoții. Numeroase capturi de ecran arată că utilizatorii primesc o mulțime de bani “Recompensă” pentru ceea ce mesajul a numit “dogfooding the Google Pay”.

 

Utilizatorilor cărora li s-au oferit depozitele surpriză au primit ulterior un e-mail de la echipa Google Pay în care se detaliază “o eroare de sistem a depus sume de bani neintenționat în contul dvs. De atunci, problema a fost rezolvată și, acolo unde a fost posibil, creditul a fost inversat.” Presupunem că, pentru cei care au lăsat banii în contul lor Google Pay,  a făcut o tranzacție de rectificare. Pentru cei care au cheltuit sau au transferat banii, Google adaugă în comunicare: “Dacă nu am reușit să inversăm creditul, banii sunt ai tăi. Nu vom lua alte măsuri”.

 

Sursa: https://arstechnica.com/

Credit foto: https://unsplash.com/