Skip to main content

Microsoft lider în Gartner Magic Quadrant 2022 pentru Security Information and Event Management

Echipele de operațiuni de securitate sunt copleșite încercând să-și protejeze organizațiile împotriva unui atac cibernetic. În ultimul an,  s-a înregistrat o creștere cu 92% a atacurilor ransomware.  De prea multe ori, instrumentele de securitate existente nu sunt concepute pentru a satisface nevoile mediului cloud/hibrid de astăzi. Rezultatul este suprasolicitarea analiștilor de securitate, alertele neadresate și amenințările nedetectate. Pe măsură ce peisajul amenințărilor evoluează, protejarea mediului cloud hibrid de astăzi necesită o abordare cuprinzătoare care să ofere echipelor de operațiuni de securitate (SecOps) contextul de care au nevoie pentru a-și proteja organizația mai bine și mai rapid.

Microsoft Sentinel este o soluție modernă, nativă în cloud, de gestionare a informațiilor de securitate și a evenimentelor (SIEM), care colectează date de securitate de la întreaga organizație. Folosind sute de conectori și AI pentru a ajuta echipele SecOps să prioritizeze cele mai importante incidente, Microsoft Sentinel include analiza comportamentului utilizatorilor și entităților (UEBA) și capacități bogate de orchestrare a securității, automatizare și răspuns (SOAR).

Suntem încântați să vă anunțăm că Microsoft este numit lider în 2022 Gartner® Magic QuadrantTM pentru informații de securitate și managementul evenimentelor și este poziționat cel mai sus pe măsura axei capacitatea de a executa.

Credit foto: Unsplash