Skip to main content

Microsoft Office Copilot  – IA integrat în aplicațiile Office

 

Microsoft integrează puterea inteligenței artificiale, de ultimă generație, în mediul de lucru Office. Vă prezentăm Microsoft 365 Copilot, una dintre cele mai noi tehnologii integrată în cea mai populară suită de colaborare. Acesta combină puterea modelelor de limbaj extinse (LLM) cu datele dumneavoastră din Microsoft Graph și aplicațiile Microsoft 365 pentru a vă oferi un nou nivel de productivitate.

Copilot este integrat în aplicațiile Microsoft 365 pe care le utilizați în fiecare zi – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams și altele – pentru a stimula creativitatea, a debloca productivitatea și a îmbunătăți abilitățile.

Prin intermediul aplicației Business Chat pot fi interogate datele dumneavoastră  (calendarul, e-mailurile, conversațiile, documentele, întâlnirile și contactele. Puteți furniza instrucțiuni în limbaj natural precum “Transmite echipei mele informații despre modul în care am actualizat strategia de produs” și va genera o actualizare a stării bazată pe întâlnirile, e-mailurile și conversațiile de dimineață.

Copilot integrat cu Whiteboard

Copilot în Whiteboard va face întâlnirile Microsoft Teams și brainstorming-urile mai creative și eficiente. Folosind limbajul natural, îi poți cere lui Copilot să genereze idei, să organizeze ideile pe teme și să creeze modele care dau viață ideilor. Organizați întâlniri creative și mai eficiente solicitând Copilot, în Whiteboard, idei legate anumite subiecte. Folosind Microsoft Designer, Copilot în Whiteboard vă poate transforma ideile în imagini originale care vă completează și îmbunătățesc textul. De asemenea, este ușor să solicitați feedback de la colegi, să faceți rezumate și să utilizați componentele Microsoft Loop pentru a partaja ceea ce ați creat, aducând colaborarea la următorul nivel.

Copilot în PowerPoint

Generatorul de imagini OpenAI, DALL-E, este integrat în PowerPoint. Folosind limbajul natural, cereți Copilot să creeze imagini personalizate pentru a crea prezentări cu un impact vizual ridicat. De exemplu, puteți cere Copilot să „creeze o imagine alb-negru a unui block-notes și a unor  cărți poștale într-un stil de fotografie artistică” și să inserați rapid imaginea în PowerPoint.

Copilot în Outlook

Noile funcționalități Copilot din Outlook fac mai ușoară ca niciodată comunicarea. Redactați un e-mail și Copilot din Outlook vă va oferi sfaturi și sugestii cu privire la claritatea mesajului și modul de adresare, pentru a vă ajuta să compuneți e-mailuri mai rapid și mai eficient. Iată câteva exemple despre cum poate ajuta Copilot în Outlook:

  • Când trebuie să trimiteți un e-mail despre un subiect sensibil, Copilot vă poate instrui să livrați informațiile în cel mai eficient mod posibil.
  • Când trimiteți un e-mail și solicitați într-un termen foarte scurt, Copilot vă poate instrui să transmiteți un mesaj clar pe un ton adecvat.

 

Menționăm că facilitatea Copilot este în stadiul beta, urmând a fi integrată în scurt timp în produsele Microsoft.