Skip to main content

DALL-E este acum disponibil în cadrul Bing Chat și pe bing.com/create, în mod gratuit

DALL-E 3, cel mai recent și mai capabil model de “text-to-image” de la OpenAI, este acum disponibil publicului larg în cadrul Bing Chat și pe bing.com/create, în mod gratuit! Modelul DALL-E 3 de la OpenAI oferă îmbunătățiri din punct de vedere a calității generale și a detaliilor imaginilor, împreună cu o reprezentare mai realistă pentru mâini, fețe și textul prezent în imagini.

DALL-E 3 este un progres semnificativ pentru modelele de “text-to-image”, alimentat de o rețea neuronală bine dezvoltată, care poate produce imagini realiste și diverse din solicitările utilizatorului. DALL-E 3 se bazează caracteristicile-cheie ale modelelor anterioare, cum ar fi:

  1. Relevanță și urmărire instrucțiunilor: DALL-E 3 urmează solicitările utilizatorului cu și mai multă precizie și fiabilitate decât oricare dintre modele anterioare. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să oferiți o abundență de detalii în solicitare – cu cât sunt mai multe informații, cu atât imaginea finală va fi mai rafinată.
  2. Coerență: DALL-E 3 generează imagini care sunt cu mult mai fotorealiste decât alte modele, având la bază un set variat de solicitări. Imaginile nu sunt doar mai detaliate din punct de vedere vizual, dar și în concordanță logică cu solicitarea utilizatorului.
  3. Estetică: DALL-E 3 generează imagini care nu sunt doar realiste, ci și creative, și artistice. Imaginile pot fi stilizate în mod unic, cu fler care vă satisface creativitatea.

Sursă: https://blogs.bing.com/search/october-2023/DALL-E-3-now-available-in-Bing-Chat-and-Bing-com-create-for-free