Skip to main content

Fortinet®, liderul global în domeniul securității cibernetice care conduce convergența rețelelor și securității, a anunțat astăzi extinderea punctelor sale de prezență SASE (POP) în noi locații printr-un parteneriat cu Google Cloud. Parteneriatul permite Fortinet să valorifice locațiile globale ale Google Cloud, care sunt cele mai apropiate de regiunile lor de prezență, care oferă interconectare dedicată și disponibilitate a serviciilor în proporție de 99,99%, pentru a accelera extinderea soluției Universal SASE a Fortinet.

SASE cu un singur furnizor este o arhitectură critică pe care organizațiile o adoptă pentru a-și conecta în siguranță forța de muncă hibridă. O rețea robustă de POP-uri SASE care sunt scalabile și disponibile la nivel global este esențială pentru a oferi o experiență superioară utilizatorului, permițând în același timp o poziție puternică de securitate.

“Prin utilizarea Google Cloud, Fortinet Universal SASE este și mai bine poziționat pentru a servi o piață globală extinsă, asigurându-se că clienții își pot conecta și securiza fără probleme forța de muncă hibridă la aplicații critice”, a declarat Michael Xie, fondator, președinte și director tehnologic al Fortinet. “Acest parteneriat va extinde resursele noastre globale de tip POP și va accelera adoptarea de către clienți a soluției Universal SASE de la Fortinet. Și pentru că soluția noastră SD-WAN este integrată nativ cu oferta noastră SASE, clienții globali SD-WAN ai Fortinet au acum o capacitate și mai largă de a adopta cu ușurință securitatea integrată din cloud pentru a implementa o soluție SASE universală.”