Skip to main content

Veeam anunță Backup-as-a-Service pentru Microsoft 365 și Microsoft Azure

Veeam Software, lider în protecția datelor și recuperarea datelor în urma unui atac ransomware, a anunțat astăzi două noi oferte care combină încrederea și fiabilitatea capabilităților de backup și restaurare ale Veeam® cu eficiența utilizării Backup-as-a-Service (BaaS). Cirrus by Veeam, care este disponibil de la începutul lunii octombrie pentru clienții Microsoft 365 și Microsoft Azure, oferă o ofertă BaaS simplă, flexibilă și fiabilă. Aceasta oferă companiilor opțiunea de a simplifica gestionarea și administrarea operațiunilor lor de backup prin fiabilitatea tehnologiei Veeam.

Veeam va lansa o nouă versiune îmbunătățită a ofertei BaaS în T1 2024, disponibilă prin intermediul furnizorilor de servicii Veeam, al marketplace-ului Microsoft Azure și al magazinului online Veeam.

“450.000 de clienți au încredere în Veeam pentru a-și proteja afacerea și pentru a o menține în funcțiune, ceea ce ne-a determinat să devenim furnizorul global numărul 1 în domeniul protecției datelor și recuperării ransomware”, a declarat Danny Allan, CTO la Veeam. “Acum le oferim clienților aceleași capacități de încredere – pentru Microsoft 365 și pentru Microsoft Azure – prezentate ca un serviciu. Prin această nouă ofertă BaaS, clienții au o flexibilitate sporită în modul în care doresc să utilizeze Veeam pentru a-și proteja afacerea, fie în cloud, on-premise sau într-un model hibrid.

Cirrus by Veeam a fost achiziționat de la CT4, care a dezvoltat serviciul nativ în cloud utilizând platforma Veeam de backup de date și recuperare ransomware. Clienții pot alege acum dintre mai multe opțiuni pentru modul în care doresc să utilizeze Veeam și să își gestioneze datele Microsoft 365 și Azure:

  1. Noua soluție “Cirrus by Veeam” oferă o experiență SaaS simplă și fără probleme, fără a fi nevoie să gestionați infrastructura sau stocarea.
  2. Veeam Backup pentru Microsoft 365 și Veeam Backup pentru Microsoft Azure vă permite să implementați soluțiile software existente Veeam pentru protecția datelor în Microsoft 365 și Azure, dar și să gestionați infrastructura.
  3. Un serviciu de backup de la un partener Veeam Cloud & Service Provider (VCSP): Construit pe platforma Veeam, cu servicii unice pentru zona de expertiză a furnizorului.

Disponibilitate

Cirrus by Veeam este disponibil acum prin Azure Marketplace și toate canalele de distribuție Veeam și Cirrus existente, ulterior acesta va fi extins și pe canalele suplimentare ale Veeam către piață. Noile oferte Veeam BaaS complet integrate vor fi lansate la începutul anului 2024.

Sursă: https://www.veeam.com/news/cirrus.html