Skip to main content

Wi-Fi 7 Revolution

CommScope, unul dintre liderii la nivel global în soluții de rețelistică, a dezvăluit cel mai important  punct de acces Wi-Fi 7 (AP) pentru segmentul enterprise – R770 de la RUCKUS Networks. Platforma va utiliza capabilitățile avansate ale Wi-Fi 7 împreună cu inovațiile brevetate RUCKUS® pentru a oferi cea mai bună performanță posibilă în cele mai provocatoare medii ale industriilor pe care le deservim. Această soluție bazată pe IA, cel mai nou membru al portofoliului RUCKUS, oferă o opțiune elevată pentru rețelele purpose-driven.

Platforma RUCKUS R770 este condusă de RUCKUS AI,™ un serviciu cloud pentru asigurarea rețelei și business intelligence pentru a spori rezistența rețelei Wi-Fi 7. RUCKUS AI simplifică gestionarea rețelei prin prezentarea informațiilor cheie operatorilor, îmbunătățirea vizibilității rețelei, accelerarea rezolvării problemelor, îndeplinirea acordurilor privind nivelul serviciilor (SLA) și asigurarea unei experiențe perfecte pentru utilizator.

“Wi-Fi 7 este un salt cuantic înainte, cel mai bun mod de a utiliza pe deplin capacitatea și performanța oferite de banda de 6 GHz și suntem privilegiați să ne ocupăm din nou locul ca lider în această revoluție Wi-Fi cu platforma RUCKUS R770. Atunci când rețeaua “suficient de bună” nu este suficient de bună, organizațiile apelează la RUCKUS Networks. Cazurile de utilizare emergente în multe medii dificile vor beneficia enorm de Wi-Fi 7 în următorii ani. Odată cu lansarea AP-ului R770, pregătit pentru coordonarea automată a frecvențelor (AFC), căutăm să transformăm întregul nostru portofoliu de AP-uri pentru a permite industriilor pe care le deservim să beneficieze de progresele extraordinare ale Wi-Fi 7.” a declarat Bart Giordano, vicepreședinte senior, RUCKUS Networks, CommScope.