Skip to main content

Fortinet anunță prima soluție de rețea securizată Wi-Fi 7 din industrie

Fortinet, liderul global în domeniul securității cibernetice, a anunțat singura soluție completă de rețea securizată din industrie, integrată cu Wi-Fi 7. Primul punct de acces Wi-Fi 7 de la Fortinet, FortiAP 441K, oferă viteză și capacitate sporite, iar noul FortiSwitch T1024 este construit special cu acces 10 Gigabit Ethernet (GE) și tehnologie Power over Ethernet (PoE) de 90W pentru a oreri suportul la cerințele de lățime de bandă Wi-Fi 7. Aceste noi dispozitive oferă performanța wireless de ultimă oră de care au nevoie întreprinderile de astăzi și, ca parte a soluției Fortinet Secure Networking, se integrează perfect cu AIOps și Servicii de securitate bazate pe AI FortiGuard pentru securitate, vizibilitate și control de neegalat.

Noul AP și noul switch aduc Wi-Fi 7 la nivel de întreprindere

Noile FortiAP 441K și FortiSwitch T1024 sunt cele mai recente inovații din cadrul soluției Fortinet Secure Networking, care converge tehnologiile de rețea cu securitatea bazată pe AI pe toate marginile. FortiAP 441K utilizează platforma Wi-Fi 7 Qualcomm Networking Pro 1220 de la Qualcomm® Technologies, Inc., un inovator de top în tehnologia wireless aflat în fruntea dezvoltării Wi-Fi 7 și oferă următoarele beneficii:

  • Viteze de conectare de până la 2 ori mai mari: FortiAP 441K oferă conexiuni wireless ultrarapide, de până la 2 ori mai rapide pentru aceeași configurație.
  • Transfer de date mai rapid ca niciodată: suportul pentru 4096 QAM permite un transfer de date mai rapid, care este esențial pentru aplicațiile enterprise cu lățime de bandă mare, cum ar fi instrumentele de streaming video și colaborare.
  • Latență mai mică: prin utilizarea canalelor de 320 MHz, un singur FortiAP 441K poate utiliza un spectru mai larg pentru a îmbunătăți viteza datelor și a reduce latența pentru a asigura o experiență pozitivă pentru utilizatorul final.
  • Echilibrare mai bună a sarcinii și interferențe reduse: utilizarea flexibilă a canalului prin perforarea preambulului și operarea avansată multi-link asigură conexiuni extrem de rezistente și fiabile pentru a menține afacerile online și productive.