Skip to main content

Veeam lansează programul Cyber Secure pentru a ajuta companiile să se protejeze și să recupereze datele în urma atacurilor ransomware

 

Veeam Software, liderul #1 după cota de piață în protecția datelor și recuperarea ransomware, a anunțat astăzi disponibilitatea noului program Veeam Cyber Secure, care combină tehnologia Veeam® cu o echipă de experți pentru a ajuta întreprinderile să se pregătească, să protejeze și să se recupereze după ransomware. Începe cu asistență pre-incident, inclusiv planificarea arhitecturii, asistență pentru implementare și evaluări trimestriale ale securității. Atunci când există un atac, clienții sunt conectați cu echipa dedicată de răspuns la ransomware a Veeam, iar programul oferă asistență post-incident pentru a permite recuperarea rapidă. Veeam Cyber Secure asigură clienților că sunt pregătiți și pregătiți pentru momentul producerii unui incident cibernetic.

“Știm că 76% dintre organizații au fost atacate cel puțin o dată în ultimele 12 luni, iar 26% dintre acestea au raportat că au fost atacate de cel puțin patru ori. Redresarea este încă o preocupare majoră, deoarece doar 13% cred că se pot recupera cu succes”, a declarat John Jester, Chief Revenue Officer (CRO) la Veeam. “Cu noul program Veeam Cyber Secure, ne asigurăm că clienții sunt pregătiți pentru orice amenințare cibernetică și, atunci când se întâmplă cel mai rău, se pot recupera cât mai repede posibil. Noul program este conceput pentru a se asigura că clienții respectă cele mai bune practici de protecție a datelor cu soluțiile Veeam, permițându-le nu doar să-și revină după o întrerupere sau pierdere de date, ci și să avanseze. Oferind cel mai scurt decalaj între incident și recuperare, clienții noștri își pot menține afacerea în funcțiune fără întreruperi.”

Programul Veeam Cyber Secure include servicii de recuperare a incidentelor, cum ar fi asistență avansată, proiectare și implementare și controale trimestriale de sănătate. În timpul unui incident cibernetic, clienții au acces la un manager de cont dedicat asistenței și la o  echipă de răspuns la ransomware cu acorduri privind nivelul serviciilor (SLA) de 30 de minute.

Companiile continuă să apeleze la Veeam ca lider de piață pentru reziliența cibernetică fiabilă și protecția împotriva ransomware-ului. Veeam a adăugat peste 4.600 de noi clienți enterprise în 2023, contribuind la obținerea de către Veeam a unui ARR de peste 1 miliard USD pentru al cincilea an consecutiv (2019-2023).