Skip to main content

Fortinet integrează în cadrul  modemului dual 5G, securitatea bazată pe AI și tehnologia Zero Trust

Fortinet® (liderul global în domeniul securității cibernetice, a anunțat recent un nou dispozitiv compact, robust, construit în mod explicit pentru a oferi capabilități de rețea securizate îmbunătățite și conectivitate 5G la  mediile tehnologice operaționale (OT). Susținut de cea mai recentă unitate de procesare a securității Fortinet (SP5)  de generația a cincea, FortiGate Rugged 70G cu modem dual 5G  oferă performanțe de rețea de neegalat, servicii de securitate de ultimă generație FortiGuard bazate pe AI și disponibilitate ridicată printr-un modem dual 5G pentru a aborda o varietate de cazuri de utilizare în medii dure, la distanță, inclusiv bancomate la distanță cu servicii complete din industria bancară.

“Organizațiile dintr-o varietate de verticale necesită din ce în ce mai mult o arhitectură de rețea rapidă, fiabilă și sigură în locații îndepărtate și medii dure. Din păcate, poate fi adesea complicat și costisitor să aducem aceste tipuri de rețele online”, a declarat John Maddison, Chief Marketing Officer și EVP, Product Strategy la Fortinet. “Cu modemul său dual 5G, securitatea bazată pe AI și funcțiile zero-trust, cel mai nou FortiGate oferă cele mai recente inovații de rețea securizată într-un singur dispozitiv puternic, construit pentru a rezista celor mai dificile medii. Clienții pot utiliza FortiGate Rugged 70G cu modem dual 5G pentru a realiza o infrastructură sigură și simplificată, eficiență sporită a afacerii și economii de costuri, precum și o experiență excelentă a utilizatorului chiar și în cele mai îndepărtate și greu accesibile locații.

Conectarea și protejarea locațiilor la distanță

Rețelele se extind în locații noi, îndepărtate, care trebuie să susțină și să protejeze cantități masive de trafic și date sensibile, rămânând în același timp extrem de disponibile. În trecut, companiile ar fi implementat numeroase produse punctuale pentru a răspunde nevoilor individuale de rețea, securitate și conectivitate în aceste locații. Cu toate acestea, acest lucru creează o infrastructură complexă, cu performanțe slabe, care este costisitoare de gestionat și dificil de securizat. Soluția este un singur dispozitiv care îndeplinește toate nevoile de rețea, securitate și conectivitate în medii OT la distanță.