Skip to main content

Veeam Data Cloud lansează stocarea all-in-one, backupul în cloud și recuperarea ransomware pentru Microsoft Azure și Microsoft 365 – care protejează în prezent peste 18 milioane de utilizatori

Veeam® Software, liderul #1 după cota de piață în protecția datelor și recuperarea ransomware, a anunțat astăzi noul Veeam Data Cloud, care este construit pe Microsoft Azure și oferă încrederea și fiabilitatea platformei de vârf din industrie, cu ușurința și accesibilitatea unui serviciu cloud. Astăzi, Veeam Data Cloud oferă backup ca serviciu (BaaS) pentru Microsoft 365 și Microsoft Azure, permițând reziliența radicală și utilizând tehnologia puternică de protecție și securitate a datelor într-o experiență de utilizator simplă și fără probleme.

“Conform Veeam Data Protection Trends Report 2024, 88% dintre companii se vor orienta spre un Backup as-a-Service (BaaS) sau Disaster Recovery as-a-Service (DRaaS) pentru cel puțin unele dintre serverele lor de producție”, a declarat Anand Eswaran, CEO la Veeam. “În calitate de furnizor global #1 de protecție a datelor și recuperare ransomware și lider în backup pentru Microsoft 365, aducem aceste capacități de încredere – pentru Microsoft 365 și pentru Microsoft Azure – și le livrăm ca serviciu. Aceste noi oferte as-a-service, disponibile prin Veeam Data Cloud, oferă companiilor opțiunea de a simplifica gestionarea și administrarea operațiunilor lor de backup cu toată rezistența cibernetică și fiabilitatea tehnologiei Veeam.

Designul nativ în cloud al Veeam Data Cloud și platforma de date compatibilă Microsoft Azure oferă cea mai bună protecție pentru datele Microsoft 365 și Microsoft Azure, gata imediat gata de utilizare, cu simplitate bazată pe politici. Arhitectura este construită pe principiile Zero Trust și utilizează Azure Blob Storage izolat de mediile de producție, este versionat și întreținut continuu și păstrează copiile de rezervă în siguranță, securizate și pregătite pentru recuperare rapidă. Acest serviciu all-in-one include software de backup, infrastructură și stocare, care menține costurile scăzute și previzibile, simplificând în același timp gestionarea.

“Veeam a fost întotdeauna un lider atunci când vine vorba de construirea unei tehnologii excelente”, a declarat John Annand, director principal de cercetare la Info-Tech Research Group. “Profesioniștii IT cu ani de experiență și instruire au găsit produsele Veeam ușor de configurat pentru mediile lor on-premises. Veeam Data Cloud ușurează nevoia de a găsi profesioniști cu experiență căutați pentru a obține întreaga valoare din acesta, permițând acelor profesioniști cu experiență să delege și să se concentreze asupra altor sarcini.”